ALL I AM

ÄR DU VÅR MARKETING & SOCIAL MEDIA CREATIVE?

Har du en passion för sociala medier? Älskar du att planera, producera och publicera inlägg för sociala medier och få ihop inspirerande flöden?

Då kan det här vara drömjobbet för dig!

Vi erbjuder

  • En nyckelroll på vår fortsatta tillväxtresa
  • En möjlighet att utveckla och påverka innehållet i våra sociala medier och säljkanaler genom aktiviteter och kampanjer
  • En roll med eget ansvar och möjlighet att göra stor skillnad
  • Heltidstjänst
  • Fint kontor i ett kreativt sammanhang i centrala Stockholm

Är du den vi söker:

Du bör ha tidigare erfarenhet från att jobba med sociala medier, PR och influencer marketing. Som person är du kundfokuserad, strukturerad, noggrann och har känslan för att få ihop ett snyggt och inspirerande manér och uttryck i olika sociala plattformar.

Du har mycket god kunskap i hur du skapar engagerande innehåll både vad gäller bild, rörligt och passande copy. Det är ett plus om du har jobbat med Shopify tidigare.

Du är en teamplayer, men som också kan leda egna projekt.

I ditt arbete drivs du av att ständigt hålla dig uppdaterad på den utveckling som sker inom sociala medier vad gäller nya format, trender och olika funktioner.

Du bör vara van vid att arbeta med sociala plattformar såsom Instagram, Facebook, Youtube, TikTok och Snapchat.

 

Välkommen med din ansökan till info@alliambeauty.com senast den 10 juni. Vi intervjuar löpande. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Karin Svensson på karin@alliambeauty.com eller mobil 070 3654912