ALL I AM

ALLMÄNA KÖPVILKOR

NÄR DU HANDLAR HOS ALL I AM BEAUTY

När du har lagt din beställning skickas en bekräftelse ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Vi hanterar din order så snart som möjligt. Du får sedan ett nytt mail när din order skickas.

 

KÖPEVILLKOR

ALLMÄNT

Med benämningarna vi, våra, vårt och oss nedan avses We are Beauty AB.

Samtliga priser inkluderar vid försäljningstillfället gällande mervärdesskatt, för närvarande 25%. Frakt tillkommer på alla priser om inte annat anges. Genom beställning på alliambeuty.com godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas. Vi förbehåller sig rätten att neka en order.

Företagsinformation:
We are Beauty AB
c/o Perfect day Media
Sturegatan 16
114 36 Stockholm
 e-mail: info@alliambeauty.com
Organisationsnummer: 559269-6255 

ANSVARSBEGRÄNSNING

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

BESTÄLLNING

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om dina produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är det något fel i orderbekräftelsen kontakta vår kundtjänst omedelbart.

EJ UTHÄMTADE PAKET

Du måste uppge giltig och korrekt leveransinformation. Om We are Beauty AB får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till dig att betala ny frakt. För beställningar som inte hämtas ut debiterar vi en avgift på 250 SEK.

 
KAMPANJER

Det går inte att kombinera eventuella rabattkoder med övriga kampanjer eller erbjudanden, om inget annat anges.

 

ALLMÄNT OM PRODUKTER VID KÖP

PRODUKTINFORMATION

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

SKADA

I fall av trasig eller öppnad kartong vid leverans, kontakta ditt utlämningsställe direkt när du hämtar ut paketet. De har färdiga blanketter för skadeanmälan.

TVIST

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med vår kundtjänst och dig, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Allmänna Reklamationsnämnden har telefonnummer 08-508 860 00.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig We are Beauty AB rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.