ALL I AM

LEVERANS

LEVERANSTIDER

Normal leveranstid är cirka 4-6 arbetsdagar, under högsäsong kan det ta lite  längre tid. Brev levereras till din brevlåda så långt det är möjligt. Tyvärr har vi inte möjlighet att kontrollera hur en artikel levereras (brevlåda eller leveransställe), det är en bedömning som gjorts av transportören. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar på grund av rederiet.

Om du har frågor angående din beställning, kontakta info@alliambeauty.com

LEVERANSKOSTNADER

Sverige: Fri leverans över 500 SEK (Under 500 SEK 65kr) 
Skandinavien & EU: 1000 SEK (€100) (Under 1000 SEK 99kr)

För beställningar utanför EU (med undantag för Norge) tillkommer införselmoms och tullavgift för varje land gällande villkor. Vid kostnadsfri produkt eller gåva kan tull- och momsavgifter komma att beskattas på produkternas (faktiska eller uppskattade) värde.

TULL OCH MOMS

För ordrar utanför EU (utom Norge) tillkommer importmoms och tullavgifter utefter varje lands villkor. För gåvor och gratisprodukter kan avgifter tillkomma, baserat på artikelns (antingen aktuella eller uppskattade) värde. Till exempel, om du i en kampanj får en gåva utan kostnad och gåvans värde beräknas till en viss summa, kommer detta värde att adderas till ditt totala orderbelopp när det gäller dina lokala tull- och momsberäkningar.

FRÅGOR ANGÅENDE LEVERANS

Email: info@alliambeauty.com