ALL I AM

RETURER

ÅTERBETALNINGSPOLICY

Vi har en 30-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar på dig, efter att ha fått din produkt, att begära en retur.

För att vara berättigad till en retur måste din produkt vara i samma skick som du fått den, oanvänd och i dess obrutna originalförpackning. Du behöver också kvittot eller inköpsbeviset.

För att starta en retur kan du kontakta oss på info@alliambeauty.com. Objekt som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss för någon returfråga på info@alliambeauty.com.

 

SKADESTÅND OCH FRÅGOR

Vänligen inspektera din produkt när du mottagit den och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt. Från att du hämtat ut eller mottagit ditt paket gäller det att informera oss om skada/saknad produkt inom 24h. 

 

ÅTERBETALNINGAR

Vi meddelar dig när vi har fått och inspekterat din retur, och meddelar dig om återbetalningen godkänts eller inte. Om den godkänns kommer du automatiskt att återbetalas via din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att bearbeta återbetalningen.

Vi kommer att debitera dig de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Tänk på att spara kvittot på din retur och skicka spårbart så att vi kan ersätta dig för returen även i de fall paketet försvinner under leveransen.

Om du är osäker på vad som gäller kring ångerrätt kan du läsa mer om detta på Konsumentverket.se eller ladda ner en standardmall för ångerblankett här.  https://www.konsumentverket.se/contentassets/c78f43844da74c7786821d8d12a98b5a/angerblankett_konsumentverket_150817.pdf

 

ANNAT EU LAND

Om du är boende i ett annat EU-land än Sverige kan du lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr. Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan. Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

 

UTANFÖR EU

När vi börjar leverera utanför EU är eventuell införselmoms och tullavgift är upp till dig att betala.

 

UTEBLIVEN ORDERBEKRÄFTELSE

På grund av tekniskt fel eller andra omständigheter bortom We are Beauty ABs kontroll kan din orderbekräftelse bli sen eller helt utebli. Om din orderbekräftelse dröjer mer än 30 minuter ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

 

REKLAMATION

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Kundtjänst måste alltid kontaktas via e-post (info@alliambeauty.com) inom skälig tid. För mer information se nedan. Reklamation av trasig produkt ska ske inom skälig tid efter det att felet har upptäckts, dock senast inom 1 år från köptillfället. Observera att den trasiga produkten samt emballaget måste sparas tills dess att ärendet är löst. Om varan ej finns i lager eller har utgått så kontaktar vi dig innan vidare hantering. Vi hanterar reklamationsärenden normalt sett inom 3-14 arbetsdagar. Vid godkänd reklamation av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.

Om du önskar ångra ditt köp/returnera varor under fri frakt beloppet - kommer du fortfarande betala för frakten. Sedan bli återbetald för produkterna så fort vi fått tillbaka de till oss. 

ALLERGISK REAKTION

Om du har du fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos oss, vänligen kontakta oss på info@alliambeauty.com

 

ÄNDRING AV VILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med beställning eller besök på webbplatsen.